Bröllopsfest

Bordsdukning under ett bröllop

En av Stockholms vackraste platser för ett lyckat event med en magnifik vy och Djurgården rakt över Saltsjön är det svårt att se någon mer lämpad plats. JVS på Kajen erbjuder allt från lokaler med senaste teknik till det nybyggda atriumet längst ut på Kajen som passar perfekt till en minnesvärd födelsedagsfest, Kick Off eller glittrande galafest med det lilla extra.

En bröllopsfest är en av livets viktigaste fester och vi vill att det ska bli precis som ni önskar och föreställer er. Ni får en egen kontaktperson och ett restaurangteam som hjälper er med alla detaljerna kring er bröllopsfest. För oss är det viktigt att ni känner er trygga med vad vi levererar, därför ingår det alltid en provsmakning av bröllopsmenyn. Vi hjälper er med allfrån service, mat, servering och garderob till dekoration och underhållning. Du bestämmer själv hur mycket eller lite hjälp du vill ha. Våra lokaler på kajen har ett underbart läge och lämpar sig därför ypperligt för större bröllopsfester. Det är enkelt för gästerna att ta sig hit och hem. Limo, taxi, bil, båt eller buss – alla färdmedel och vägar leder till oss. Samtidigt får du en lokal som är anpassningsbar både gällande utrymme och möblering.

Bröllopspaket, detta ingår

* Brudskål (1 glas mousserande vin)
* Förberett presentbord
* Vita linneservetter och vita linnedukar
* Runda eller raka bord med vit bordskjol
* Porslin
* 3-rättersmiddag (förrätt, varmrätt & dessert)
* Provsmakning
* Vinpaket (2 glas vin till middagen)
* Kaffe till desserten
* Serveringspersonal
* Lokal
* Möjlighet till bar i lokalen
* Lokalen öppen mellan kl. 13.00-01.00
* Städning av lokalen

Pris 1395 kr inkl. moms
(Antal köpta kuvert minst 40 st)

Givetvis kan du göra tillägg till vårt bröllopspaket för att din dag ska bli precis så som just ni har tänkt er. Se olika förslag nedan:

* Avec 120 kr/ person
* Vickning från 44 kr/ person
* Snacks 50 kr/ person
* DJ mellan 22-01 (Inkl. ljud- och ljus) 15000 kr
* Bemannad garderob 50 kr/ gäst

Fakta om lokalen

* Antal middagsgäster upp till 180 personer
* Yta lokal 200 kvm
* Servering öppen till kl 01.00