Skräddarsydda event

För framgångsfesten

JVS på Kajen

En av Stockholms vackraste platser för ett lyckat event med en magnifik vy och Djurgården rakt över Saltsjön är det svårt att se någon mer lämpad plats. JVS på Kajen erbjuder allt från lokaler med senaste teknik till det nybyggda atriumet längst ut på Kajen som passar perfekt till en minnesvärd födelsedagsfest, Kick Off eller glittrande galafest med det lilla extra.

Eventlokalen är en toppmodern och unik lokal i en trevlig miljö. Här finns en större bar, en scen, avancerad ljud- och ljusanläggning samt stor LEDvägg.

In i minsta detalj

Mat och dryck är en viktig del av helhetsupplevelsen. Vårt kreativa köksteam ordnar det mesta och vi är vana vid att hantera små som stora sällskap. Oavsett om det är en större födelsedagsfest eller ett företagsevent så har vi en bra lösning för dig.

Kapacitet

Lokalens maxkapacitet är 250 personer. För stående mingel rekommenderar vi en maxgräns på 300 personer. Vi kan placera upp till 180 personer på långbord, runda bord 150 personer och 210 biosittning.

Vilka tider kan man hyra?

Vi på Fabrikören kan erbjuda uthyrning dag som natt – allt från frukost, lunch, hel/halvdagskonferenser, middagssittningar till fest.

Vad kostar det?

Varje uthyrning är unik eftersom vi skräddarsyr efter dina preferenser. Priset varierar beroende på tider, hur mycket personal evenemanget behöver, samt vad man önskar äta och dricka. Kontakta oss via ”Eventförfrågan” (se längre ned på sidan) med lite kort information om era önskemål så återkommer vi med en offert.

Flera rader stolar uppställda för event

Kick OFF!

Vad ni än vill kicka igång kan vi erbjuda det som passar just dig.

Ett sällskap på en uteservering en fin sommardag, i bakgrunden syns en kryssningsbåt
Event på Kajen
Karta över bordsplacering
Karta över bordsplacering
Karta över bordsplacering